Aanmelden AED voor algemeen gebruik

 

Voor een 6-minutenzone in heel Nederland zijn veel AED’s nodig. Deze AED’s moeten 24/7 beschikbaar zijn voor algemeen gebruik. Heb je zelf een AED of je bedrijf of vereniging en wil je deze beschikbaar stellen voor gebruik bij nood in je omgeving, meld deze dan aan bij HartveiligWonen.

Levens redden

Overal in Nederland binnen 6 minuten hulp voor iedereen die een hartstilstand krijgt. Dat is het doel van HartveiligWonen in navolging van de Hartstichting. Daarvoor zijn nog veel AED’s nodig. Om dit zo snel mogelijk te realiseren, doen wij een beroep op iedereen die al een AED heeft: stel deze beschikbaar voor algemeen gebruik. Daar red je levens mee!

Elke AED

Veel organisaties, instellingen, verenigingen of particulieren zijn in het bezit van een AED. Je kunt elke AED aanmelden die standaard op een vaste plaats te vinden is. Elke vrijwilliger van HartveiligWonen kan dan van deze AED gebruikmaken als er iemand in de buurt een hartstilstand krijgt.

AED aanmelden

Wil je jouw AED aanmelden? Vul dan hieronder je gegevens in. Binnen ongeveer vijf werkdagen krijg je via e-mail een inlognaam en een wachtwoord waarmee je via deze website de gegevens van je AED kunt wijzigen.

Meld een AED aan!

Terug