Burgerhulpverlening voor iedereen

Reanimatie

Hoe gezond of sportief je ook leeft, een hartstilstand kan iedereen treffen. Jong of oud, leeftijd speelt geen rol. Hulp binnen 6 minuten is dan van levensbelang. Bied elkaar hulp, voor hetzelfde geld heb je zelf ooit deze hulp nodig! Hiervoor zijn veel AED’s en vrijwilligers nodig. Meld je aan als burgerhulpverlener of schrijf je AED in voor algemeen gebruik.

Reanimatie

Meld je ook aan als vrijwilliger!

Reanimatie

HartveiligWonen zet zich met hart en ziel in voor minder sterfgevallen door hartstilstanden. Om overal in Nederland binnen de cruciale 6 minuten te kunnen reanimeren, zijn veel burgerhulpverleners nodig. Vrijwilligers die kunnen reanimeren of dit willen leren. En die willen en kunnen uitrukken als er in hun buurt iemand een hartstilstand krijgt. Wees er voor elkaar als hulp in nood van levensbelang is.

Lees meer
Reanimatie

Hart voor elkaar!

Reanimatie

Heb hart voor elkaar. Vrijwilligers van HartveiligWonen kunnen reanimeren en krijgen een oproep als in hun omgeving iemand reanimatie nodig heeft. Ze reanimeren handmatig of komen met een AED om eerste hulp te bieden totdat de ambulance er is.

Lees hier meer over HartveiligWonen
Reanimatie

HartveiligWonen, hoe werkt dat?

Reanimatie

Wanneer iemand onwel wordt en mogelijk een acute circulatiestilstand heeft, is snelle hulp van levensbelang. HartveiligWonen is een hulpsysteem dat ervoor zorgt dat vrijwilligers snel ter plaatse kunnen zijn om iemand te reanimeren, totdat de ambulance arriveert.

Lees hier hoe HartveiligWonen precies werkt
Reanimatie

Meld je AED aan voor algemeen gebruik!

Reanimatie

Voor een 6-minutenzone in heel Nederland zijn veel AED’s nodig. Deze AED’s moeten 24/7 beschikbaar zijn voor algemeen gebruik. Heb je zelf een AED of je bedrijf of vereniging en wil je deze beschikbaar stellen voor gebruik bij nood in je omgeving, meld deze dan aan bij HartveiligWonen.

Lees meer
Reanimatie

Alles over de AED

Reanimatie

Een Automatisch Externe Defibrillator (AED) is een toestel dat gebruikt wordt bij een persoon met een acute circulatiestilstand. De AED dient een elektrische schok toe om het hart weer in een normaal ritme te brengen. Lees hier alles over het gebruik en de mogelijkheden van AED’s.

Lees meer
Reanimatie

Burgerhulpverleners in Nederland

In heel Nederland hebben zich al duizenden vrijwilligers aangemeld, die binnen 6 minuten kunnen helpen bij een reanimatie in hun dorp, wijk of straat. Hieronder zie je de situatie in jouw buurt. Ook in gebieden met een 100% dekking is jouw aanmelding erg belangrijk.

Help mee om van heel Nederland een 6 minutenzone te maken en meld je ook aan.

Is mijn omgeving hartveilig?