HartveiligWonen op NAVIGATOR congres in Las Vegas

 

Van 29 april tot 1 mei heeft HartveiligWonen het NAVIGATOR congres in Las Vegas bijgewoond. HartveiligWonen was hier aanwezig om een presentatie te geven over het systeem voor burenhulp. Op dit internationale driedaagse congres, NAVIGATOR genaamd, komen centralisten vanuit de gehele wereld bij elkaar om ervaringen uit te wisselen en bij gesproken te worden over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van meldkamers.

Door de samenwerking met ProQA, kunnen ze samen een mondiale stap zetten om de overlevingskansen voor de slachtoffers van een plotselinge hartstilstand te verbeteren. Het ProQA systeem brengt een grotere bekendheid van HartveiligWonen bij meldkamers wereldwijd. De presentatie, die werd gehouden in het Paris Hotel, draagt bij aan deze bekendheid in Noord-Amerika.

EURO-NAVIGATOR 2015 in Nederland

Het NAVIGATOR congress wordt jaarlijks georganiseerd door de IAED (International Academy of Emergency Dispatch) in de Verenigde Staten. NAVIGATOR in de Verenigde Staten is het belangrijkste congres van IAED, maar er vinden ook congressen plaats in andere werelddelen. Zo is er dit jaar voor het eerst in Nederland een EURO-NAVIGATOR. Dit congres vindt plaats van 16-18 september in Leiden. Hier zal HartveiligWonen ook vertegenwoordigd zijn.

Terug