Met vanzelfsprekende saamhorigheid naar de top!

 
Dit jaar werd voor de tweede keer ‘Mont Ventoux on Wheels’ georganiseerd. Daarbij gaan deelnemers uit de omgeving Oldebroek, Nunspeet en Elburg voor het goede doel de Mont Ventoux beklimmen, een 21 kilometer lange tocht. De groep bestond uit 3 jonge jongens in een rolstoel – welke voortgetrokken warden door de andere deelnemers -, jongeren, senioren en cliënten van ‘s Heeren Loo, Careander en GGZ Centraal.

HartveiligWonen was hierbij aanwezig en verzorgde een deel van het medische team. Op deze manier warden de deelnemers ondersteund en gestimuleerd om de beklimming tot een goed einde te brengen. Naast de fysieke inspanning hebben de deelnemers zich ook ingezet om geld in te zamelen voor de Veluwse Wens Ambulance, het goede doel van Mont Ventoux on Wheels 2015. Het resultaat van deze acties zal op 10 juli bekend worden gemaakt.

Participatiesamenleving

Omkijken naar elkaar gebeurt niet altijd automatisch, maar op 11 juni 2015 bleek dit de sleutel naar succes voor het team van Mont Ventoux on Wheels. Een participatiesamenleving, iets waar zowel HartveiligWonen als Mont Ventoux on Wheels zich hard voor maken, bleek tijdens deze 21 kilometer lange tocht wel degelijk mogelijk. Iedereen had contact met elkaar en keek naar elkaar om: jong, oud, met of zonder beperking: het maakte niets uit!

Namens HartveiligWonen complimenteren we nogmaals alle deelnemers met hun inzet en prachtige prestatie!

Terug