Nieuw dashboard en website – belangrijke vernieuwingen

In de nieuwe omgeving hebben we ook een nieuw dashboard en een nieuwe website. Hieronder vind je de belangrijkste vernieuwingen!

Werking van het dashboard

Met de nieuwe inlogcode kun je je ook aanmelden in het dashboard. Daar kun je ook gemakkelijk je gegevens aanpassen (bijvoorbeeld op je computer of ipad). Via deze link kom je op het dashboard. Er zitten een heel aantal nieuwe functionaliteiten in. U kunt bijvoorbeeld als vrijwilliger zelf AED’s beheren. Deze komen dan direct onder uw vrijwilligersaccount te hangen. Ook hebben we de mogelijkheid gemaakt om te kunnen chatten met ons als u een vraag of opmerking heeft.

Percentage hoever je profiel is ingevuld

Zodra je ingelogd bent in het nieuwe dashboard, zijn er een aantal gegevens die nog aangevuld of gecontroleerd moeten worden. De overzichtspagina geeft aan hoeveel procent er is ingevuld. We vragen je om deze gegevens aan te vullen.

Chatfunctie

Heb je een vraag terwijl je in het dashboard zit? Dan kun je ook met ons chatten als je dit icoon op de website ziet! Daarnaast kun je ook contact met ons opnemen via de telefoon (088-6254200) of per e-mail.

Prestaties in uw omgeving (met o.a. AED’s in de buurt)

In het dashboard (en ook in de app) is het mogelijk om prestaties in de buurt in te zien. Bijvoorbeeld het aantal reanimaties dat is geweest en hoe vaak je zelf naar een reanimatie bent geweest. Daarnaast kun je ook AED’s bij jou in de buurt zien.

Website

De nieuwe website van HartveiligWonen bevat een aantal nieuwe items:

  • Verhalen van overlevenden: we merken dat het motiverend is voor vrijwilligers als ze verhalen kunnen lezen van slachtoffers die een reanimatie hebben overleefd
  • Ervaringsverhalen van vrijwilligers: natuurlijk vinden we het ook belangrijk dat je als vrijwilliger een plek krijgt om jouw verhaal te doen!
  • Veelgestelde vragen: heeft u een vraag? Kijk dan eerst bij de veelgestelde vragen, mogelijk vind je daar het antwoord al!
  • Chatfunctie: wordt jouw vraag op de website niet beantwoord? Dan kun je met ons chatten. Daarnaast kun je ook contact met ons opnemen via de telefoon (088-6254200) of per e-mail
  • Beschikbaar voor alle apparaten: je kunt op elk willekeurig apparaat op onze website, computer, laptop, tablet of telefoon, de website schaalt altijd mee met het formaat van jouw apparaat.

Terug