Via sms: alleen als u gaat, beantwoord dan de sms met ‘ja’ of een willekeurige letter. Gaat u niet, dan vragen wij u niks te doen.

Via de app: u krijgt twee knoppen in beeld: [ik ga] en [ik ga niet]. Wij verzoeken u op een van deze twee te drukken. Drukt u op [ik ga], dan krijgt u meer informatie over de locatie en de route naar het incident.

Dit vragen wij u om te voorkomen dat er te veel vrijwilligers naar het incident gaan.

Terug